O

A.Vogel Molkosan Syrup 200ml (Πρεβιοτικό Σκεύασμα)

7,70


Μη διαθέσιμο

A.Vogel Molkosan Syrup 200ml (Πρεβιοτικό Σκεύασμα)

Το Molkosan είναι πρεβιοτικό σκεύασμα για καθημερινή χρήση παρασκευασμένο από ορό τυρογάλακτος, με υψηλή περιεκτικότητα σε λακτικό οξύ. Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan αποδεδειγμένα βοηθά σε περιπτώσεις φουσκώματος, αερίων, δυσκοιλιότητας.

Το Molkosan είναι εξαιρετικά ευεργετικό φυσικό μέσο ισορροπίας για τους ανθρώπους που υποφέρουν από φούσκωμα, δυσανεξία σε τροφές και λακτόζη και από δυσκοιλιότητα, αφού το L(+) γαλακτικό οξύ, συμβάλει στη διάσπαση των πρωτεϊνών και της λακτόζης, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει σημαντικά τον οργανισμό στην απορρόφηση πολύτιμων μετάλλων όπως ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο και ενζύμων αφού αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητα τους.

Χρησιμοποιείται με επιτυχία για τον καθαρισμό και την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας σε άτομα που υποφέρουν από υπερανάπτυξη του μύκητα candida και άλλων παθογενών μικροοργανισμών μετά από αυξημένη χρήση αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων.

Χρήση: Το Molkosan® κυκλοφορεί σε δύο μορφές.
 
1.    Ορός Molkosan®: O παραδοσιακός συμπυκνωμένος  ορός τυρογάλακτος, με τη χαρακτηριστική υπόξινη γεύση, ο οποίος παρασκευάζεται ακόμα και σήμερα  σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή του Dr A.Vogel. Λαμβάνεται πάντα αραιωμένο σε νερό.
 
Εσωτερική λήψη: Ένα  μικρό κουταλάκι διαλυμένο  σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό , τσάϊ ή χυμό  λαμβάνεται κατά τη διάρκεια κάθε γεύματος.
 
Εξωτερική χρήση: Σε ονυχομυκητιάσεις και  δερματικές μυκητιάσεις, εμβρέχουμε βαμβάκι με Molkosan® και εφαρμόζουμε στην περιοχή. Το βαμβακι  μπορεί να παραμείνει επάνω στο νύχι όλο το βράδυ.
 
2.    Flora balance: Πρόκειται για συνδυασμό του παραδοσιακού Molkosan® με πράσινο τσάϊ και φυτικές ίνες σε μορφή σκόνης η οποία διαλύεται στο νερό, έχει γεύση πορτοκάλι και διατηρεί όλα τα ευεργετικά για τον οργανισμό χαρακτηριστικά του Molkosan®.
  • Πρεβιοτικό σκεύασμα πλούσιο σε L(+) γαλακτικό οξύ
  • Αντιοξειδωτικό
  • Παρασκευάζεται από γάλα βιολογικής προέλευσης
  • Χωρίς λακτόζη
  • Χωρίς θερμίδες
  • Αποδεκτό από vegetarians

Συστατικά: Συμπυκνωμένος ορός τυρογάλακτος, μέσο οξίνισης: L+ λακτικό οξύ, εκχύλισμα βύνης

Δοσολογία και τρόπος χρήσης: Ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών: Διαλύετε το Molkosan σε αναλογία 1:10 σε ένα ποτήρι νερό ή χυμό φρούτων ή λαχανικών (200ml περίπου) και ανακατεύετε καλά.

Για καλύτερα αποτελέσματα να λαμβάνεται 2-3 φορές την ημέρα. 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Τράπεζα Πειραιώς Visa visa 3D secure Mastercard mastercard id check Maestro
^